TYÖKENGÄT

Tovidesign toimii Sievi turvajalkineiden jälleenmyyjänä. Sievi kengät ovat puhtaasti kotimainen kenkä.

Sievin kengistä löydät jalkaasi sopivat kengät jotka ovat mukavat käyttää. Sievi kehittää kenkiään jatkuvasti käyttäen näissä aina uusinta teknologiaa ja parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievi valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita. Jalkineet vaikuttavat merkittävästi työturvallisuuteen, työssä viihtymiseen ja työn tehokkuuteen.

SIEVI ON SUOMALAISTA DESIGNIA JA TYÖTÄ, TUTUSTU UUSIMPAAN TYÖJALKINE ESITTEESEEN!

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta.

Sievin päämääränä on ensisijaisesti valmistaa erilaisiin olosuhteisiin ja työtehtäviin sopivia jalkineita ja samalla tuottaa jalkineita, jotka merkittävästi vaikuttavat työturvallisuuteen, työssä viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Tämän päivän työjalkineilta vaaditaan myös tyylikkyyttä sekä yhteensopivuutta. Sievin laaja valikoima muodostaa tuoteperheen, josta löydät jalkineet työtehtävien ja olosuhteiden mukaan. Sievi on ammattilaisen merkki.