KUSTOMOINTIPALVELUT


Brodeeraukset


Brodeeraus on loistava tapa tuoda yritys tai urheiluseura näkyville. Brodeerauksen avulla tuotteesta tulee tyylikäs, siisti, yksilöllinen ja näyttävä. Brodeeraus kestää hyvin kulutusta, se onkin mainio tapa merkata haastavissa olosuhteissa käytettävät tekstiilit.

 Säilytämme digitoidun brodeerausohjelman, joten sitä voidaan helposti käyttää uudelleen veloituksetta eri koossa, eri käyttötarkoituksiin.


Painatukset


Tekstiilien painamisessa käytettävät tekniikat ovat mm. tulostetut siirtokuvat, leikatut 1-väri kalvot tai siirto silkkikuvat. Painettava kuvio, yksityiskohdat ja monivärisyys vaikuttavat kulloinkin tarvittavan tekniikan valintaan.

Painatuksilla voidaan luoda peliasuihin, vaatteisiin, työasuihin, yritys- ja mainostekstiileihin yksilöllinen ja näyttävä ilme.

 Talvea ja syksyä silmälläpitäen kannattaa muistaa  myös painomateriaalina käytettävä heijastava kalvo, esim. heijastavalla painatuksella varustettu pipo tuo paitsi lisänäkyvyyttä yrityksellesi myös turvaa pipon käyttäjälle.
TeippauksetVoit lisätä yrityksesi näkyvyyttä esim. autoteippauksilla. 3M 50-teippisarja sopii erinomaisesti opasteiden ja mainoskylttien valmistamiseen, myymäläsomisteisiin, ikkunateippauksiin sekä autoteippauksiin. Tuote sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.