Kustomointipalvelut


Brodeeraukset


Brodeeraus on loistava tapa tuoda yritys tai urheiluseura näkyville. Brodeerauksen avulla tuotteesta tulee tyylikäs, siisti, yksilöllinen ja näyttävä. Brodeeraus kestää hyvin kulutusta, se onkin mainio tapa merkata haastavissa olosuhteissa käytettävät tekstiilit.

 Säilytämme digitoidun brodeerausohjelman, joten sitä voidaan helposti käyttää uudelleen veloituksetta eri koossa, eri käyttötarkoituksiin.


Painatukset


Käytämme tekstiilien painamiseen lämpösiirtokalvoja ja silkkipainettuja siirtokuvia.

Painatuksilla voit luoda peliasuihin, vaatteisiin, työasuihin, yritys- ja mainostekstiileihin yksilöllisen ja näyttävän ilmeen. Talvea ja syksyä silmälläpitäen kannattaa muistaa  myös painomateriaalina käytettävä heijastava kalvo, esim. heijastavalla painatuksella varustettu pipo tuo paitsi lisänäkyvyyttä yrityksellesi myös turvaa pipon käyttäjälle.
Teippaukset


Voit lisätä yrityksesi näkyvyyttä esim. autoteippauksilla. 3M 50-teippisarja sopii erinomaisesti opasteiden ja mainoskylttien valmistamiseen, myymäläsomisteisiin, ikkunateippauksiin sekä autoteippauksiin. Tuote sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön.AINEISTON TOIMITUS


Paino- ja brodeerausmateriaali tulee olla vektorigrafiikkaan piirrettynä esim .pdf-, .ai-, cdr-, .eps- tai .svg-muodossa. Vektori tarkoittaa tiedostomuotoa, jossa painettavan kuvion laatu ei kärsi (esim. pikselöidy) sen kokoa muokattaessa. Huom! Kaikki pdf-muodossa olevat tiedostot eivät ole vektoreita. Suoraan piirto-ohjelmasta PDF tiedostoiksi muunnetut tiedostot toimivat! Tarvittaessa voimme muokata puolestanne tiedoston vektorimuotoon vektorointikuluja vastaan.


Tiedostomuodot jotka eivät toimi:

- www sivuilta imuroidut matalaresoluutioiset kuvatiedostot

- käyntikortit tai lomakkeen kulma

- valokopion kopion kopion kopiot

- valokuvat