CRAFT

Ruotsissa 1977 perustettu Craft - tuotemerkki tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.


CRAFT CORPORATE SS22

Laajasta valikoimastamme löydät lajivaatteet pyöräilyyn, maastohiihtoon, sisätreeniin, juoksuun - unohtamatta kenkiä tai voittamattomia alusasujamme.


Craft tekee jatkuvasti yhteistyötä kaikentasoisten urheilijoiden kanssa, jotta tuotteita saadaan kehitettyä paremmiksi. Monet huippu-urheilijat luottavat Craftin vaatteisiin niin harjoitellessa kuin kilpailessa.

Craftin valikoimasta löytyy myös paljon vapaa-ajan vaatteita. Sääolosuhteet on otettu hyvin huomioon, sillä niin kylmään tai lämpimään, tuuliseen ja sateiseen säähän on saatavilla vaatteet. Valikoimasta löytyy paljon profiilipuolelle sopivia tuotteita niin takkeja kuin muitakin vaatteita.

Ihmiset jotka arvostavat laatua, maksimaalista toimivuutta ja optimaalisia elämyksiä valitsevat Craft -tuotemerkin - Enjoy the hard work!

TEAMWEAR 2022

Craft Teamwear näkee jokaisessa ihmisessä urheilijan ja tarjoaa laadukkaita tuotteita kaikentasoisille urheilijoille ja urheiluseuroille.

Malliston vaatteet on suunniteltu luomaan joukkuehenkeä ja optimoimaan suorituskykyä.

Teknisiä vaatteita on saatavana sekä harjoitteluun että peleihin. Yhdessä urheiluseurojen kanssa viemme joukkuehengen ja yhteistyön aivan uudelle tasolle.