HUOMIOVAATTEET

Kun näkyvyys on keskeistä työssäsi, huomiovaatteet maksimoivat henkilökohtaisen suojauksen. Fluoresoivat kankaat ja heijastimet täyttävät uusimpien kansainvälisten standardien vaatimukset ja korkeat laatuvaatimuksemme varmistavat, että erotut kaikissa valaistus- ja sääolosuhteissa.

Turvallisuutta vaativiin työolosuhteisiin

Fristadsin huomiovaatteissa on huolellisesti suunniteltu istuvuus, joustavuus ja korkea kestävyys. Huomiovaatemallistosta löydät työvaatteet, jotka lisäävät näkyvyyttä sekä päivisin että öisin. Kaikki Fristadsin varoitusvaatteet täyttävät kansainväliset sertifiointivaatimukset.​​​​​​​

Pyydä tarjous!

Fristads - Huomiovaatteiden valikoima

Voit tutkia Fristadsin huomiovaate mallistoa vieressä löytyvästä linkistä.

Huomiovaatteet maksimoivat turvallisuutesi näkyvyyttä vaativissa työympäristöissä. Fristadsin fluoresoivat kankaat ja heijastimet varmistavat, että erotut kaikissa valaistus- ja sääolosuhteissa. Lisäksi vaatteiden hyvä istuvuus varmistaa työskentelymukavuuden. Fristadsin korkean laatutason ansiosta kaikki high vis huomiovaatteet ovat sertifioitu viimeisimpien eurooppalaisten standardien mukaisesti.​​​​​​​ Löydät valikoima huomiohousut, huomiotakit ja huomiohaalarit.