TYÖVAATTEET

KOKEMUKSESTA SYNTYNYT INNOVATIIVISUUS

Olemme Tovidesignilla toteuttaneet useita projekteja jossa asiakkaan erikoistarpeet on otettu huomioon. Tuotteidemme laadukkuus näkyy valitsemassamme tuotevalikoimassa. 

Hejco työvaatteet

Työskentelitpä sitten hoiva-alalla, siivous- ja palvelu-alalla tai hotelli- ja ravintola-alalla, niin löydät meiltä varmasti uuden lempityövaatteesi. Jokaisessa työvaatteeseen nivoutuu jokaisen meidän hejcolaisen intohimo sekä rakkaus työvaatteita kohtaan emmekä ole valmistaneet niitä muiden ihmisten tai ympäristön kustannuksella. Yli 60 vuoden ajan olemmekin kehittäneet, suunnitelleet ja valmistaneet työvaatteita niille, jotka työkseen huolehtivat muista.

Fristads työvaatteet

Fristads tietää, lähes 100 vuoden kokemuksella, minkälaisia työvaatteita tarvitset onnistuaksesi työssäsi rakentamisen, teollisuuden, huollon, logistiikan ja liikenteen ammateissa. Fristadsin valikoimasta löydät myös vaatteet aktiiviseen vapaa-aikaan - kun vaadit laatua, mukavuutta ja tyylikästä ulkonäköä. Fristadsilta löytyy myös laaja naisten mallisto, jota on tehty jo 40 vuoden ajan.